Bioresonanca ugodno vpliva na hormonski sistem, zmanjša željo po hrani, pospeši razstrupljanje telesa, aktivira vitalnost in zmanjša sproščaje strestnih hormonov.

Hujšanje s pomočjo bioresonance

Povečana telesna teža lahko zelo hitro preide v debelost, ki pa je kronična bolezen, katera povzroča v razvitem svetu veliko zdravstvenih in estetskih težav. Vsak peti Slovenec je debel, vsak tretji ima povečano telesno težo. Skratka debelost oz. povečana telesna teža je velik zdravstveni, socialni in osebni problem.

Kot kaže je edino pravilo proti debelosti sprememba načina življenja in sicer spremeniti svoje prehranjevalne navade in biti telesno dejaven. S pomočjo Bicom –bioresonančne metode, bo vaše hujšanje uspešno, učinkovito in bo koristilo vašemu zdravju, ter dobro vplivalo na vaše počutje.

Vloga bioresonačne terapije pri zmanjševanju telesne teže je v tem, da le ta vzpodbuja presnavljanje, odstranjuje blokade v presnavljanju in pospeši porabo maščob in ogljikovih hidratov.

Cilj trapije je da skupaj s spremenjenim in zdravim načinom življenja postopoma zmanjšujemo težo do željene, pri kateri se dobro počutite in jo tudi naprej vzdržujemo.

Ob prvem vašem obisku se izvede testiranje z Bicom-bioresonančnim aparatom in ugotovi intoleranco na določena živila, kakšna je vaša presnova, kakšno je stanje vaših notranjih organov (npr. stanje vašega črevesja) in vaše energetsko ravnovesje.

Kako torej shujšati?

Verjamem, da ste naredili že številne diete z zmanjševanjem kalorij, pri tem pa opazili, da ste se takoj, ko ste se začeli normalno prehranjevati, spet zredili in tehtali celo več kot pred zastavljeno dieto.

Razumljivo! Če se telo izstrada, ta deluje varčevalno. To pomeni, da telo zmanjša svoj metabolizem, zmanjša presnavljanje in posledično izgoreva manj kalorij. Če to počnete večkrat, telo sploh ne poveča svojega metabolizma, ko spet normalno jeste. Tako pride do jo-jo-efekta in prvih blokad v presnavljanju. Kljub dietam in zmanjševanju kalorij ne shujšate.

Proces presnavljanje v telesu uravnava naš hormonalni sistem. Dobra in kvalitetna presnova pospeši absorbcijo maščob, beljakovin, ogljikovih hidratov, vitaminov in mineralov. Maščobe, ki jih neprebavimo v celoti, ostanejo nepredelane v telesu in se prekomerno nalagajo na določene dele telesa ( boki,trebuh...). Če organizem določena živila ne prebavlja najbolje, bo tudi hujšanje kljub zdravi in uravnoteženi prehrani ter telesni aktivnosti, žal neuspešno.

Z zmanjšano željo po hrani je svoje prehranjevalne navade lažje spremeniti. Nikakor pa ne smete jesti nič. Naše telo potrebuje energijo za razgrajevanje uskladiščenih maščob. Če ne dobi hrane, nima energije. Zagotovo je najbolj pomembno, da jemo pravilno in v pametnih merah ( 4 do 6 obrokov na dan).Dušica Košir s.p.

  • dipl. med. sestra
  • bioresonančni terapevt

Facebook

obščite moj facebook profil

povezava

Kontakt

Potrebujete nasvet, imate vprašanje ali pa se želite naročiti na pregled? Ne odlašajte, stopite v stik z mano:

Naslov ordinacije

Prostor za terapijo in posvet se nahaja blizu izvoza iz obvoznice na Viču. Blizu je tudi končna postaja avtobsa št. 6 - Dolgi most.

  • Cesta v Zgornji log 32
  • 1000 Ljubljana

  • zemljevid