Bioresonančna terapija se uporablja kot podpora zdravstvenim postopkom uradne medicine in v mnogih primerih povečuje njihovo uspešnost oz. pospeši sam proces zdravljenja in hitrega okrevanja.

Bioresonanca kot pomoč pri zdravljenju

Bioeresonanca je poseben diagnostični in terapevtski postopek, ki v sodobnem času ubira novo pot in združuje moderno znanost biofizike, medicine in tradicionalne kitajske medicine. Delovanje bioresonance temelji na spoznanju, da lahko naše telo zdravo deluje le takrat kadar je izmenjava elektomagnetnih nihanj med celicami v telesu neovirana.

Bioresonaca je eden najsodobnejših in najhitrejših pregledov, neboleč, varen in brez stranskih učinkov.

Z bioresonančno diagnostiko se ugotovi kaj prekinja to medcelično komunikacijo, s terapijo pa izniči vplive, ki povzročajo najrazličnejše telesne disfunkcije in telesu povrnejo njegove samozdravilne moči.

Z bioresonanco ne blažimo simptomov, temveč ugotovimo vzrok obolenja.

V Nemčiji in Avstriji je ta metoda med zdravstvenimi delavci zelo razširjena in tudi vsi terapevti morajo imeti zdravstveno izobrazbo.

Uradna medicina pri nas pa tovrstnega zdravljenje še ne sprejema. Želim si, da bi v prihodnosti raziskave, ki se izvajajo na področju bioenergetskega polja in akupunkture bile tako uspešne, da bi se dokazale in uveljavile kot kompetentne metode uradne medicine.

več o bioresonančni terapiji...

Kakšne zdravstvene težave imate?

Dušica Košir s.p.

  • dipl. med. sestra
  • bioresonančni terapevt

Facebook

obščite moj facebook profil

povezava

Kontak

Potrebujete nasvet, imate vprašanje ali pa se želite naročiti na pregled? Ne odlašajte, stopite v stik z mano:

Naslov ordinacije

Prostor za terapijo in posvet se nahaja blizu izvoza iz obvoznice na Viču. Blizu je tudi končna postaja avtobsa št. 6 - Dolgi most.

  • Cesta v Zgornji log 32
  • 1000 Ljubljana

  • zemljevid