Sem Dušica Košir, diplomirana medicinska sestra, z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravstva v Klinični dejavnosti Univerzitetnega Kliničnega centra v Ljubljani.

Odločila sem se, da svoje skoraj 30-letno medicinsko znanje na področju zdravstvene nege in izkušnje nadgradim še s znanjem na področju bioresonančne diagnostike in terapije in pomagam vsem, ki so te pomoči potrebni.

V čem je moja prednost?

Svoje široko strokovno znanje gradim na temeljih odgovornosti in visokih etičnih načel.

Pri svojem delu si prizadevam ves čas k poglobljenemu sodelovanju med uradno medicino in alternativnim delom. Po izkušnjah sodeč, pa vidim, da kombinacija obeh (uradne medicine in alternativnega dela), prinaša zelo dobre rezultate. Uradna medicina zdravi, z Bicom napravo pa v mnogih primerih lahko razkrijemo dejanske, pogoste prikrite vzroke bolezni.

Moje mnenje je da pri skupnem delu in sodelovanju uspeh zagotovljen.

Bioresonačni terapevti, ki delujemo v okviru ZAVODA ZA BIORESONANCO, se moramo udeležiti vsako leto zadostnega števila izobraževanj ( tako tujih strokovnjakov, kakor tudi delavnic, ki jih pripravlja zavod). Svoje strokovno usposabljanje dokazujemo z ustrezno nalepko – licenčni Bicom terapevt na vhodnih vratih ordinacije.

Dušica Košir s.p.

  • dipl. med. sestra
  • bioresonančni terapvet

Facebook

Kontak

Potrebujete nasvet, imate vprašanje ali pa se želite naročiti na pregled? Ne odlašajte, stopite v stik z mano:

Naslov ordinacije

Prostor za terapijo in posvet se nahaja blizu izvoza iz obvoznice na Viču. Blizu je tudi končna postaja avtobsa št. 6 - Dolgi most.

  • Cesta v Zgornji log 32
  • 1000 Ljubljana
  • zemljevid